Hoppa till textinnehållet

Swedbank bloggar

Här hittar du våra bloggare som skriver om aktuella ämnen inom bland annat aktiemarknad, omvärldsanalys, fondförvaltning och privatekonomi.

Robert Oldstrand

I min blogg kommer jag att följa marknaderna i ett litet kortare perspektiv, upp till tre månader. Jag skriver korta kommentarer om marknadsutvecklingen – gärna vinklat från den tekniska analysen.

Robert Oldstrand

Martin Hallström

I denna blogg skriver och reflekterar jag om de olika marknaderna, sett ur ett litet kortare perspektiv. För att få en uppfattning och förståelse för de mer kortsiktiga rörelserna använder jag mig i stor utsträckning av teknisk analys och hur marknadspsykologin påverkar människors beslutsfattande.

Arturo Arques

På min blogg skriver jag om sådant som händer i samhället som kan påverka din ekonomi. Jag kommer att kommentera, initiera och debattera privatekonomiska frågor. Jag kommer också ge konkreta råd på vad jag anser leder till en sund och hållbar privatekonomi. Kommentera gärna och skriv vad du tycker!

Arturo Arques

Johan Kreicbergs

I denna blogg skriver jag om aktuella företagarfrågor. Det rör sig om trender i näringslivet, politiska förändringar och aktuell forskning. Jag kommer också att försöka bidra med konkreta råd och tips som kan förenkla livet som företagare.