Tänk på att inte lämna ut personlig information, som personnummer, kontonummer, kortnummer, PIN-kod, lösenord eller annan känslig information på Facebook.
Har du frågor om dina personliga ärenden kan du vända dig till vår telefontjänst på 0771-22 11 22.

För diskussioner på vår Facebooksida vill vi att man håller en trevlig och saklig ton. Vi kommer att plocka bort kommentarer som är av kränkande karaktär. Användare som bryter mot reglerna kan komma att blockeras. Vi ber dig att respektera Facebooks regler och svensk lag, särskilt dataskyddsförordningen (GDPR).

Kommentarer eller meddelanden får till exempel inte innehålla:

  • Obehörig publicering av upphovsrättsskyddat material
  • Länkning till sidor som innehåller olagligt material
  • Uppmaningar till brott eller annat som bryter mot svensk lag
  • Hets mot folkgrupp, sexistiska yttranden eller andra trakasserier
  • Olaga våldsskildring eller pornografi
  • Hot, skvaller eller lögner
  • Förtal, personangrepp eller ärekränkande inlägg
  • Svordomar eller obscena ord
  • Kommersiella budskap

Var uppmärksam på att det du skriver på sidan blir synligt för andra användare och kan röja din status som kund samt vilka produkter och tjänster du använder hos Swedbank eller annan bank.

Vi skickar aldrig ut meddelanden till dig där vi ber dig att lämna ut personliga uppgifter eller att logga in på internetbanken via en direktlänk. Får du sådant meddelande från någon som uppger sig vara Sparbanken Göinge-anställd, kontakta oss omedelbart.

Sparbanken Göinge behandlar dina uppgifter i enlighet med dataskyddslagstiftningen (GDPR). Att använda Facebook innebär i dagsläget att dina personuppgifter kan komma att överföras till tredje land utanför EU/EES-området. Tredje land omfattas inte av GDPR, vilket kan innebära en ökad risk i integritetshänseende, bland annat när det gäller möjligheter för myndigheter i tredje landet att få tillgång till dina personuppgifter och för dina möjligheter att utöva kontroll över personuppgifterna. Sparbanken Göinge är behjälplig att, så långt det är möjligt, ytterligare informera dig om integritetslagstiftningen och skyddsläget för personuppgifter i tredjelandet.

För information om Sparbanken Göinges personuppgiftsbehandling, se %%SiteURL%%/gdpr.