Nu söker vi en Privatrådgivare till kontoret i Vinslöv. Som privatrådgivare ansvarar du för din egen kundbas. Du kommer att arbeta med kvalificerad privatekonomisk rådgivning med inriktning på spara, försäkra och låna. I rollen krävs det därför att du har god kunskap och erfarenhet inom dessa områden samt att du har ett stort intresse för ekonomi och den finansiella marknaden.

Banken erbjuder dig ett stimulerande arbete med korta beslutsvägar och flexibla arbetsuppgifter. Du får tillsammans med dina kollegor stor möjlighet att påverka bankens utveckling med kunden i fokus. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du som söker är utåtriktad med egen initiativförmåga, drivkraft och ett stort intresse av att göra affärer. Vi ser även att du är en ödmjuk och prestigelös lagspelare som vill bidra till gruppens gemensamma mål.

Vi värdesätter goda ekonomiska kunskaper, gärna akademisk examen eller motsvarande. Det är en fördel om du har SwedSec Rådgivarlicens och Bolånelicens samt Försäkringsdistributionsrätt. Har du dessutom kännedom om den lokala marknaden är det meriterande.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare.

Frågor om tjänsten kan ställas till kontorschef Daniel Högstedt tfn 044-858 84 eller e-post

Facklig representant är Katharina Nilsson, 044-858 88

Vi kan komma att påbörja urvalet under ansökningstiden och välkomnar din ansökan och CV så snart som möjligt dock senast 2022-03-14 till